Mår inte så bra

Just nu mår jag inte så bra och det finns ingen anledning till det heller. Det kan ha att göra med långvarig stress, vilket gör att kroppen säger ifrån och vill vila upp sig. Jag har sovit extremt mycket de senaste dagarna. Har gått och lagt mig tidigt och sedan somnat direkt när jag kommit hem från skolan och sedan gått och lagt mig tidigt igen. Jag har normalt sömnproblem, så det hela är mycket konstigt. Men om några dagar tror jag att det kommer att kännas mycket bättre. Att det börjar bli väldigt mörkt ute är en stor faktor varför många börjar må dåligt. Jag funderar på att köpa en sån där ljusterapi-lampa och ha när det är mörkt ute för att få ”dagsljus” på mornarna för att kanske känna mig en aning piggare. En sån kanske även är najs att ha som smink-lampa också haha 😉 Låt vintern gå över snabbt så man kan börja leva igen.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s