Det är dags att sluta skämmas.

Det här med att duscha bort ångesten stämmer till viss del. Istället för att försöka sova när miljarder tankar går igenom huvudet som gör en galen så kan man gå in i duschen och göra sig ren och fräsch för att få en ”nystart”, iallafall för stunden. Ett tips för er med ångest är att ha en duschtvål i duschen som ni tycker om. Lukten är viktig. Min favorit of all time är Dove, den där vanliga vita med typ blå kork. Det är de här småsakerna som gör att man kan ta sig igenom det lite enklare.

Ja, jag har ångest. Ångestsyndrom, som det heter på pappret. Det är inte kul. Ibland är jag ”symptomfri” men väldigt ofta så har jag en underliggande ångest som ibland smyger sig på och tillslut slår mig rakt i ansiktet, som en fet jävla höger. Inga tabletter hjälper, som jag har fått utskrivet. Jag blir bara trött av dem. Fungerar TYP som sömnpiller, ibland. Jag försöker inte försköna mitt mående när det gäller att berätta om det. Jag kan i princip berätta för vem som helst att jag ibland mår skit (obviously ja, eftersom att jag skriver ut det nu så alla i hela världen kan läsa). Jag skäms inte alls, det borde ingen göra. Seriöst.

En fredagsnatt är inte så härlig med ångest, men jag tar mig igenom det. Jag tar som sagt mig alltid igenom det. Att gå ut och festa när man har ångest gör det inte direkt bättre, utan hundratusenmiljarderbiljarders gånger värre.

Nu har jag nog skrivit ordet ångest ett par gånger i detta inlägg, men vet ni vad?

Ångest
Ångest
Ångest
Ångest

😉 kram

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s