Uppdatering

Jag har tagit en paus från bloggen ett litet tag på grund av diverse grejer, men jag kommer komma igång som vanligt igen. Jag älskar att blogga och att skriva, men att allt i mitt liv ska hända exakt samtidigt var jag inte beredd på. Kan berätta varför i ett framtida inlägg när saker och ting har fallit på sin plats. Men som sagt, man kan inte ta alla fighter i livet samtidigt. Att folk blir butthurt för att de tar åt sig skiter jag i, men att gå ihop i grupp mot ensamma lilla mig blir ju rätt ohållbart. Visst, jag är ingen som tar skit, men nu har jag svalt en del, så kommer nog kräkas ut ännu mer snart. Det kommer bara ta ett litet tag. När jag mår bättre så.

Kram och hoppas att alla mina 6 fans vill fortsätta läsa min blogg i framtiden hehe dsvdv

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s