Lucka dag 10

Andra advent igår, så nu är det nästan exakt två veckor kvar till julafton!!

Jag har börjat träna lite lätt hemma nu igen, skönt att äntligen ta tag i det igen. Får se när jag köper ett gymkort, är inte jättesugen på det. Det är jobbigt att ta sig till gymmet och dessutom orkar jag inte vara där så länge heller för att det alltid ska vara så mycket folk. De övningar jag vanligtvis gör på gymmet kan jag göra hemma med rätt redskap, så genom att spara pengar så tränar jag hemma, iallafall ett tag framöver. Har ju bara tränat på friskis och jag tycker att det är sådär. Det är fräscha lokaler och så, men det är alltid fullproppat med folk och öppettiderna är begränsade. Hört att fitness 24/7 ska vara bra då de alltid är öppet, men jag får se.

Inatt köpte jag de flesta julklapparna online, så det är bara några få saker kvar som jag ska köpa, som bara finns att köpa i en fysisk affär. Är rätt nöjd med julklapparna jag har köpt i år. Mer säger jag inte 😉

Ha det finfint ❤

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s