Lucka dag 12

Jag har sömnproblem och har alltid haft. Jag käkar sömntabletter varje kväll för att kunna få till en någorlunda sömn som jag ska klara mig på hela dagen. Jag somnar ofta på eftermiddagarna och sover i flera timmar. Detta är självklart en anledning till att det är så svårt att sömn på kvällen oavsett hur mycket tabletter jag tar (nu är det inga narkotikaklassade tabletter eller så, don´t worry)

Men igår så hände något väldigt konstigt mig som jag aldrig varit med om. Visserligen hade jag tagit sömntabletter på kvällen i bra tid, tagit det lugnt och så. Sedan fick jag för mig att jag skulle testa mindfullness för att det är ett bra hjälpmedel till att kunna slappna av. Jag testade det och WOW vad skumt. Jag blev sjukt avslappnad och somnade och vaknade helt förvirrad med hörlurarna och bara ”vad fan hände?”, riktigt häftigt.

Jag testade någon form av hypnos på youtube och det var sjukt konstigt att hamna i sitt medvetande och förstå vad mina rädslor är, att rädslorna typ är en illusion och egentligen inte finns osv.

Mitt tips är att testa mindfullness, det funkade iallafall igår kväll för mig. Kanske var det i samband med annat, men somnade ju tillslut.

Ha en finfin dag och hoppas mina 6 fans är kvar och läser ❤

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s