För äkta?

Jag har ett stort komplex över min hy at the moment. Har fått nån kräm utskriven som ska hjälpa, men har inte sett några direkta resultat än, men sånt tar väl tid antar jag.

95% av min tid spenderar jag i mjukiskläder, osminkad och i en bulle på huvet, men det är helst så att man inte vill visa omvärlden. Man vill bara visa de bra sidorna. Man städar alltid innan det kommer främmande, man plockar undan och gör det fint innan man ska ta en bild för att man inte ska visa det som faktiskt är äkta. Jag vill vara en sån som struntar i sånt, men jag är rätt feg jag med. Skulle folk se mitt rum i sitt värsta mode så skulle städnarkomanerna få panik.

Jag vill liksom visa ”mitt riktiga jag” men måste nog samla mod. Jag lägger upp en svartvit bild på mig själv nu där jag ser ut den största delen av tiden. Självklart en svartvit bild för att min hy är rödspräcklig med finnar och även fast alla vet det vid det här laget så är jag ändå rädd för att visa det. Jag har inga problem att gå ut osminkad, men på bild är det en helt annan sak.

fullsizeoutput_18e1.jpeg

Som ni ser så hänger det påsar i bakgrunden där bland annat en apoteket-påse finns. Jag äter mediciner varje dag så den hänger där för att jag ska komma ihåg att ta dem. 🙂

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s