Folktandvården svik mig inte

Jag har fått otroliga problem med huvudvärk de senaste två veckorna. Troligen beror det på att jag gnisslar tänder och spänner mina käkar så hårt under nätterna. Jag vaknade till exempel upp med migrän på julafton vilket inte var sådär superkul, men jag tog tablett och drack kaffe så försvann det. Jag har även blivit extremt koffeinberoende på mornarna nu för att jag har så ont i huvet, för att det hjälper. Efter en eller två koppar kaffe när jag vaknar så försvinner huvudvärken och det är så skönt. Jag skiter i om koffein är dåligt i det syftet då jag vägrar att gå och ha ont i huvet i onödan med vetskapen om att det finns en lösning. Jag testade med att köpa en bettskena på apoteket där man formar sina tänder själv genom att koka och mjuka upp materialet för att sen stoppa in skiten i käften och jag misslyckades två gånger. Den satt inte fast och jag vill liksom inte kvävas i sömnen av den, då jag tar sömntabletter och lär nog inte vakna då heller. 300 jävla spänn kostade den, och det var pengar rakt ned i sjön. Mina tänder är nog för konstiga för en sån, så ska ringa tandläkaren så snart som möjligt för att kunna få en bettskena som passar mina tänder och som även inte kväver mig i sömnen.

IMG_1333.JPG

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s