Min dröm

Alla ska göra summeringar av året som gått, men jag känner väl mest att 2018 sög. 2019 lär nog suga minst lika mycket. Blir bara positivt överraskad om det visar sig att jag har fel. Jag tar ju studenten vilket kommer bli en sån sjuk befrielse. Att slippa gå till skolan där jag trivs minst av allt på hela jorden. Att mot sin vilja göra saker 5 gånger i veckan som man hatar, för att kunna få någon som helst framtid. Inte för att jag har så höga mål direkt. Jag vet att det en dag kommer ordna sig. Jag vet att jag kommer få ett förhoppningsvis bra liv. Jag vet inte exakt vad jag vill bli, men journalist är det som tilltalar mig för att jag är en jävel på att skriva. Att skriva krönikor för en stor tidning i Sverige eller utomlands, skulle vara en ära och en dröm. Jag vet att om jag satsar helhjärtat så kommer jag att hamna där. Jag är rätt bra på att få reaktioner på det jag skriver så publicitet lär jag nog få. Den svenska kränktheten vet ni 😉 Dock måste jag väl passa mig för att skriva vad jag vill ett litet tag iallafall hihi dsvsv

<333

IMG_1081.PNG

Annonser

En reaktion till “Min dröm

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s