Mitt liv är tråk, läs min blogg ändå om ni kan relatera

hej

Idag vaknade jag 6:30 (det är inte normalt för mig att gå upp så tidigt när jag är ledig). Hade som vanligt fett ont i huvet men tänkte att det är smartare att gå och lägga sig och sova en stund till än att dricka kaffe och vara pigg, har ändå inget att göra när jag går upp så tidigt. Jag insåg att det var omöjligt att sova mer så jag drack två stora koppar kaffe och nu är jag pigg som fan. Sitter med ansiktsmask och försöker rädda min hy nu när det börjar dyka upp ännu mer finnar…

Idag ska jag väl inte göra någonting alls, men vill använda mina nya ögonskuggor så lär väl sminka mig för att känna mig lite representabel (enbart för att det är kul), smink är konst okej.

Köpte två kuddar och ett nytt underlakan på Ikea igår så nu slipper jag ångesten över att bara ha ett (!!) underlakan, och har nu kuddar jag kan gödsla med 😉

Imorgon är det fredag vilket innebär FEST!!! (driver) jag ska kolla på På spåret med familjen, fredagsmys ni vet <33

Lördag däremot, oj oj oj, då händer det grejer kan jag säga (vill bara få d att låta som att jag har ett någorlunda spännande liv men det har jag icke) jag ska på avskedsfest hos älskade Karin som överger mig för Nya Zeeland den lilla råttan, även om vi nästan aldrig ses så kommer jag sakna henne innerligt, vi har trots allt varit bästisar sedan dagis och det kan ingen ta ifrån oss. Karin om du ser det här så älskar jag deeeej (du skriver dej och inte dig så tänkte att jag oxå gör de)

kramis mina 6 fans

<33

Bild 2019-01-03 kl. 09.46.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s