Min dag idag wow kids mycket intressant

Fyfan

Min dag idag har bestått av 80% serietittande, resten är På spåret med en tacos i handen, en liten trip till Ica för att köpa Loka och en ny ansiktstvål så mitt ansikte inte sprängs med mer finnar (min hy är bättre än någonsin nu förutom ärr som kommer blekna med tiden).

Imorgon ska jag på parti och min bästis makoos aka Markus ska dit together som dom coolingar vi är.

Jag filmade när jag sminkade mig. Jag satte bara på kameran och filmade, ingen aning om varför, men jag kände bara för det. Har redigerat den lite och tyckte att det var rätt kul, även om videon i sig var rätt kass. Kanske lägger upp den här på bloggis för att någon kanske vill se den. Inte för att jag tror det skulle hända, men ändå. Kanske blir en världskänd YouTuber och tar över världen med mina skills. Ni som inte fattade så skämtade jag nu, gå inte bananas på mig tack ❤

img_1782

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s