Observerar människor omedvetet

Jag är en sån som observerar människor omedvetet. Jag kan läsa av en människa på några sekunder. Det är inte att vara fördomsfull (okej lite kanske) utan att jag kan lägga in människor i fack, om det är en person jag kommer tycka om eller inte. Ibland kan motsatsen visas, men ofta har jag rätt. Ibland är det tvärt om, att jag känner att ”nä” men sen visar personen att det är en vettig person.

Det här med att jag observerar människor. Jag ser allt och registrerar. Till exempel som när jag satt i väntrummet hos tandläkaren och det var en tjej som nös i handen, då började min hjärna att registrera, vart rör hon sin hand som hon nös i? Hon kanske är sjuk, så ska ej röra något som hon rört, osv osv. Ja, ni fattar.

Det är ibland rätt påfrestande. Speciellt när en person som nuddar vid ens saker när man inte vet vart handen varit innan. Det känns oartigt att säga att ”jag vill inte att du rör mig eller något som är mitt” men jag vet även att det är något jag borde göra eftersom att jag tycker att det är så jobbigt.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s