Blä

Hej hoj Leo här!!! (Lol)

Jag sitter just nu i köket o drack nån jävla shake för att stilla hungern litegrann, men det gick sådär. Det är ju tradition att ha svårt att somna en söndag för att ÅNGEST inför en ny helvetesvecka.

Har haft extrema, och nu menar jag extrema problem med finnar. Inte nog med att det inte ser bra ut så gör det fruktansvärt ont. Har lyckats göra att det blivit extremt mycket bättre med olika krämer, men det har resulterat i att min hy blivit väldigt torr. Ska försöka göra att så lite bakterier som möjligt kommer i kontakt med ansiktet och vara extra noggrann. Nya handdukar, rena örngott, nytvättade sminkborstar och bara använda mineralsmink för att det är minst dåligt i sminkväg för huden. Vill kunna känna mig fräsch och iallafall försöka göra att mitt dåliga mående inte syns så himla bra på utsidan så slipper jag få kommentarer om att jag ser sjuk ut hehe

Sovmorgon imorgon och börjar typ 9.50 eller nåt. Ska gå upp i hygglig tid så jag slipper stressa, för att stress gör att jag mår bajs, moget uttryck va. Min helg har varit bra så får väl leva på det hela veckan tills helgen kommer igen där jag kan spara kraft. 143 dagar till studenten nu så får kämpa in i det sista och göra mitt bästa. Det vore ju katastrof att falla på mållinjen. Jag går trots allt mitt fjärde år på karro (usch)

❤️❤️❤️ kramar

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s