När man inte ens hinner somna efter skolan

hallå mina små smultronskitar LEO HÄR (varför är det så kul att dra en Leo från julkalendern för, det är så jävla cringe xddd)

Igår fixade jag Sims 3 och satt och spelade lite, hade glömt hur kul det är?! Sims 4 är inte lika kul, har jag för mig, för det är för avancerat för mig som är den minst otekniska människa som finns.

Idag somnade jag faktiskt inte när jag kom hem från skolan, för att jag hade så mycket att göra. Ska göra ett prov som jag missade innan jul, imorgon, så har suttit och förberett det så gott som jag kan. Har även tvättat kläder och tagit ett långt extremt varmt bad och tvättat håret, så har inte hunnit sova, vilket är bra då jag troligtvis kommer sova bra inatt då. Behöver dessutom då inte ta en massa sömntabletter då, vilket känns bra att slippa.

bild 2019-01-14 kl. 19.26 #2bild 2019-01-14 kl. 19.26

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s