Min helg, börjar bli sjuk och varför jag varit lite frånvarande

Helloooo

Jag TROR att jag börjar bli sjuk. Börjar känna i halsen att det inte riktigt är som det ska. Det är liksom slemmigt och det gör ont. Samma med näsan, börjar bli täppt. Det rinner inget än och behöver inte snyta mig, vilket är skönt. Vill dock att det ska försvinna för att vara sjuk är det värsta jag vet. Det tär på psyket att vara sjuk fysiskt, eftersom att jag inte kan göra det jag vill göra liksom. Underskatta fan aldrig att vara frisk för plötsligt händer det…

I helgen var jag ute och hamnade på strömpis. Var lite lätt bakis igår så sov mest. Kan vara en anledning att jag börjar bli sjuk. Det är kallt ute, man står ute med de som röker, man går in, det är miljarder med folk osv osv. Alkohol kan heller inte vara så jättebra för immunförsvaret, plus att jag sover sämst när jag har druckit. Jag går inte alls ut lika ofta som förr. Varför vet jag inte riktigt, men jag tror att det kan bero på att det många gånger inte har slutat bra och att jag nästan förväntar mig att det kommer bli så i fortsättningen. Helt fel tankesätt men men, får försöka vara positiv.

Funderar på att fixa naglarna för det är så skönt att känna att man har fina händer, låter så konstigt men aja. Har dock glömt hur det är att ha långa naglar så skulle förmodligen inte klara av det än. Tycker det är så skönt (men fult) med korta naglar på mig. Får fixa dom till balen och studenten då man vill känna sig extra fin. Samma med håret också. Tar och slingar det då istället för nu. Onödigt slitage på håret annars.

Får se hur jag mår imorgon. Just nu kan jag inte sova på grund av att jag börjar bli sjuk 😦

Ta hand om er så hörs vi.

När jag tar paus på några dagar med bloggen så har jag så mycket mer att skriva om, så det är därför jag  verkar lite frånvarande, inget annat. Säger till annars. Ingen bryr sig men ville bara säga det ändå.

Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s