Kumlafängelset, sjuk och MYSFREDAG

Idag är jag trött och mår skit. Ont i bihålorna, halsen och huvet. Huvudvärken har suttit i flera dagar nu. Alvedon och Ipren hjälper inte, så får väl helt enkelt hålla ut tills det går över. Annars lever jag på alvedon för att känna mig något bättre men det är ingen markant skillnad. Jag får släpa mig iväg till skolan idag trots detta för att vi ska till Kumlaanstalten och ju vill inte missa det.

Imorgon är det f f f FREDAg och det betyder FEEEZZZTT, skoja, ska kolla på På spåret med familjen, mysigt ja tack. På lördag är det TACOLÖRDAG, bästa jag vet trots att jag inte orkar äta mer än en taco, men det är okej för det är ändå FeTt gott.

kram

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s