Hjärtskärande

Fyfan.. såg nyss en youtubevideo på en kille som berättade hur ful han tycker han är och hur det är att leva som ”ful”. Hjärtskärande rakt igenom. Det är fruktansvärt, på riktigt. Den här killen har liksom stämplat sig själv som ful. Han berättade att han aldrig hört någon säga att han ser bra ut och osv. Jag blir uppriktigt ledsen. Hur kan det gå så långt??? Vill kunna nå honom på något sätt och prata med honom, för han behöver en boost. Att sitta på youtube och berätta såna saker för att folk ska lyssna är starkt, men han behöver verkligen veta att han inte är ful. Han verkar vara en kille med ett stort hjärta fast en väldigt snedvriden bild av sig själv. Jag tror många sett denna video då den har blivit viral, men usch detta berörde mig något enormt.. 💔

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s