JAG SKA FÅ BETTSKENA! Är tillfredsställd i livet wtf

Sitter just nu i väntrummet hos tandläkaren och väntar på min tur. Ska hämta ut min bettskena som jag ska ha på nätterna för att jag pressar och gnisslar tänder så det till och med hörs… vaknar med migrän titt som tätt och är så trött på det. Dock hjälper kaffe en del men det skulle vara så skönt om jag slapp vakna och må skit när jag måste upp och till skolan för att prestera liksom.

Jag känner just nu att jag är ganska så tillfredsställd med livet, även fast det är mycket att göra i skolan och att jag är dunderförkyld. Jag känner att det löser sig bara jag ligger i och agerar själv i situationer och tar tag i saker som faktiskt inte är så jobbigt som man tror. Man måste göra obehagliga saker för att kunna bli lycklig. Så tänker jag nu för tiden och det har hjälpt mig. Fick sådana positiva känslor nu as we speak, här i väntrummet hos tandis.😂

Imorgon är det onsdag och jag slutar tidigt, jävligt SKÖNT, dock kommer jag nog somna efter skolan för att det är så skönt att sova. Man ska göra minst en sak varje dag för att koppla av. Man kan till exempel ta ett bad, läsa en bok, se på film, hålla sig borta från telefonen etc, men min favoritgrej är att ta en tupplur så att jag är helt mosig när jag vaknar. Om jag känner att jag är trött så går jag och lägger mig för det är ju ett tecken på att jag behöver vila kroppen. Skiter i om det är en orsak till att det är svårt att sova på natten, för då har jag redan fått sömn på dagen, bättre det än att hålla sig vaken fast man är trött och ändå ha svårt att sova på natten. Det handlar om prioriteringar i livet. 😉 att ta ett långt varmt bad och kolla på youtube samtidigt är också bland det mest avkopplande jag vet, men har inte badat på ett tag för att jag blir så torr efter och jag orkar inte med det.

Är lite stressad över att jag kommer komma sent till psykologin sen för att jag är hos tandis men det borde nog vara lugnt, har ju hört av mig till läraren i fråga och tandläkaren borde man få gå till under lektionstid tycker jag..

Ha en fin dag så hörs vi!!❤️

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s