Update

Jag var så positiv för några dagar sedan och känner att jag tappat den känslan, men ska börja känna mig lika positiv igen. Jag tror problemet var att så fort jag försökte se det positiva i saker så blev det ett ”nederlag” varje gång något negativt skedde för att jag gjorde det större än vad det egentligen var. Livet är inte guld och gröna skogar HELA TIDEN, men man kan iallafall försöka att göra sitt bästa. Man kan ju faktiskt inte göra bättre än sitt bästa , klyschigt men sant 😉 Saker och ting löser sig alltid.I fredags var jag på förfest hos Gustaf med Sandra och Markus. Skittrevligt. Vi drog aldrig ut sen för att det blev så pass sent. Det är inget jag ångrar heller direkt, mådde prima ballerina när jag vaknade morgonen därpå. Nästan iallafall.

Fina Sandra <33

Idag är det tisdag och hade svenskaprov, blev klar rätt fort vilket inte brukar betyda tur alla gånger… Fokuset var inte direkt på topp då maten i princip var oätlig. Allvarligt, varför får vi inte mat som faktiskt går att äta?

Ja ni ser ju kvalitén..

Godnatt & en massa kramisar ❤️❤️❤️

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s