Söndag 3e mars 2019

Hejjjj

Jag har varit död därmed osocial, kommer nog vara död ett tag till, tills jag lever igen.

Nej, men jag har haft mensVÄRk, så jävls härligt så har bara njuuuuutit av tillvaron av smärtorna, festade även i fredags så mådde toppengaloppen igår, också underbart. Det har ärligt talat inte hänt något mer i mitt liv. Söndagkväll nu och jag har aldrig varit piggare, blir väl två, max tre timmars sömn inatt :Ddddd

Ha de

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s