Hur blir det med bloggen? vlogga?

Hoppas jag inte bygger upp några förväntningar eller så, men jag har börjat vlogga. Det är inget som jag lagt upp då jag just nu bara vill ha det för privat bruk för att jag tycker det är så kul att redigera och dokumentera saker.

Just nu så känner jag mig ganska mätt på att blogga då jag känner att jag inte kan skriva någonting som inte kränker någon. Det räcker med att titta på youtube och någon nämner att den personer äter kött, eller att man inte är feminist eller att man röstar blått, då jävlar ska alla pk-töntar komma och bli kränkta. Jag känner att jag inte riktigt orkar ta den diskussionen just nu. Eftersom att jag är en person som tycker och tänker väldigt mycket, speciellt om sådant man normalt ”inte får” tycka enligt pk-media och pk-folket här i Sverige. Jag får ta och samla kraft och mod. Efter studenten känner jag att jag kan blogga som innan, då slipper jag bli hånad och förnedrad av vad jag tycker av de i närheten som man inte frivilligt väljer att vara nära. varje dag :)))) (dsvsv)

Usch vad jag längtar till studenten nu, 82 (?!?!) dagar kvar till studenten. Förstå känslan att springa ut ur den skola man gått på i 4 år (ja jag har gått på karro i 4 år pga bytte från natur till sam) och slippa gå tillbaka. Tiden på karro har varit den värsta tiden i mitt liv (hittills) då jag känner att de sättet jag lär mig på inte speglar det sättet som lärarna undervisar, vilket leder till att jag blir otroligt omotiverad till att ens gå dit för att jag ändå inte lär mig något. Oj, nu tyckte jag till om något, hoppas ingen blir kränkt :(( Nej, men jag känner väl att jag och skolan inte direkt är bästa kompisar. Jag tror att på universitetet sen så kan jag ju välja vad jag vill läsa till och därmed ett fokus.

Nu ska jag försöka överleva de dagarna jag har kvar. Försöker göra lite roliga saker som att vlogga, festa, träffa folk utanför skolan (även fast det kan vara jobbigt) och annat som gör att jag måste fortsätta oavsett vad som händer liksom. Jag är en person som startar många projekt men inte orkar fullfölja det för att jag hela tiden får annat i fokus.

Oj vad jag har saknat att skriva på bloggen känner jag nu, jag känner ett genuint glädjerus av att skriva av mig nu och mår genast lite bättre. Jag hoppas verkligen att jag får ett driv igen att skriva, men jag har lärt  mig att om jag pressar mig själv så vill jag inte fullfölja dt för att jag är en tvärtom-människa som alltid ska göra tvärt emot andra. Har varit sån sedan jag var liten hehe.

Nu måste jag sluta skriva och gå och lägga mig (om jag nu kan sova) så godnatt <333

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s