Dysfunktionell klass, tyvärr

Som ni ser så har jag startat upp bloggen igen, eftersom att jag nu har tagit studenten och därmed inte går i en dysfunktionell kränkt jävla klass längre som ska gå ihop och mobba mig för vad jag tycker, tänker och skriver. Dessa personer läser säkert min blogg lika mycket nu som då, men jag slipper iallafall träffa dessa idioter varje dag ofrivilligt. Det var en person som hade synpunkter på mitt senaste inlägg, om vad jag tycker om veganer
men det får stå för den personen, jag kan absolut lyssna, men om det blir PK så känner jag mest att det inte finns någon anledning att lägga ned tid på det då en sådan person inte kommer att vilja förstå, oavsett. Jag tycker som jag gör, och ska inte behöva övertyga någon annan om det, så länge jag inte bryr mig om det.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s